Cursisten over Conchita

Wat heb je in de mindfulnesstraining bij Conchita vooral gewaardeerd?
– dat ik me ervan bewust geworden ben hoe belangrijk aandacht bij het moment is. Ik heb het echt ervaren.
– de kalmte en de zorgvuldigheid.
– methodiek en aanpak. Heldere uitleg en gedrevenheid waarmee je als trainer de mindfulness uitlegt en promoot.
– eigenlijk alles, de rust, de ruimte, de manier zoals jij met ons omgaat, de dingen die ik geleerd heb, ik heb mezelf meer leren waarderen.
– de rust en daarmee het min of meer ‘loskomen’ van de tijd. En dat het geen kwestie is van goed of niet, maar van dat het is wat het is en dit oké is
– de persoonlijke aandacht. De heerlijke meditatie oefeningen en bewegings-oefeningen en daardoor beter kunnen ontspannen. Mild voor jezelf zijn! Even pas op de plaats! Je ervaringen bespreken. uitgebreide kennismaking van de mindfulness. De prettige stem van jou, Conchita. De gezelligheid van de groep. De uitspraak ‘het is zoals het is’, het moment nú ervaren en daardoor minder snel naar de toekomst afdwalen met je gedachten, genieten van het moment.

Wat heb je in de mindfulnesstraining bij Conchita vooral geleerd?
– het was een openbaring om te ontdekken hoe groot de rol van de automatische piloot is en hoeveel waardevoller/rijker je leven wordt door te leven in het nu. En hoe daar te komen is mij aangereikt met deze aandachttraining. Dank je!
– het meest belangrijke voor mij is, toch weer te ervaren dat ‘genieten’ ook te maken heeft met de aandacht die je geeft aan dingen en momenten van de dag. En niet met wat je naar de toekomst toe allemaal van plan bent.
– dat ik naar mijn eigen maalproces, mijn eigen denken kan kijken. Dat is fijn, ik heb nu dus het gevoel dat ik zelf meer keuze heb. Bovenal wil ik jou bedanken voor de fijne begeleiding en fijne ambiance die je kan creëren. Ik zal je missen!
– de ervaring dat je echt kunt losraken van de continue gedachtestroom.