Agenda

Aandachttraining=Mindfulnesstraining

Mindful Vitaal op de werkplek

In company training in de Jeugdzorg. De Mindfulnesstraining: stresspreventie en stressreductie. Zorgzame aandacht op de werkplek. In afstemming en volgens afspraak.


de oorspronkelijke 8 weekse MBSR van

Jon Kabat -Zinn

Data en locatie: er is geen nieuwe training gepland. Conchita richt zich in 2019 alleen nog op reeds geplande in-company-opdrachten op locatie.

Alle tarieven zijn btw vrij.

Informatie bij de trainer: Conchita van Iersel
Gecertificeerd mindfulnesstrainer categorie 1, aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Mindfulness Based trainers Nederland en Vlaanderen (www.vmbn.nl).

* Vóór deelname vindt na afspraak en afstemming een (telefonische) Kennismakingsgesprek/Intake van ca. 30′- 45′ plaats waarin o.a. motivatie/belangrijkste reden om deel te nemen met elkaar besproken wordt.

*Hierna is deelname pas definitief.

 


…van mindfulness naar heartfulness…

Vervolg en verdieping van de mindfulnessbeoefening met hartskwaliteiten: liefdevolle vriendelijkheid, compassie, gelijkmoedigheid en medevreugde.

Mindfulness Based Compassionate Living MBCL 2019

Uit Zelfcompassie en Zelfzorg is er voor 2019 geen training gepland. Met hartelijk dank voor je begrip.

 

Conchita is gecertificeerd mindfulness – en compassietrainer categorie 1, aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Mindfulness Based trainers Nederland en Vlaanderen (www.vmbn.nl).

Kijk voor andere gecertificeerde MBCL-trainers:

www.fritskoster.nl of www.compassietrainers.nl


Stilte is niet de afwezigheid van geluid.

Stilte is je niet laten afleiden door lawaai.

(Nin Sheng)


 

Stiltedag

De Stiltedag is een oefendag om oefeningen die aan bod komen tijdens de training te integreren. Stilte brengt de aandacht naar binnen. Het nodigt je uit om te stoppen, te rusten. En kan voedend en helend zijn.

zitten…lopen…bewegen…eten in aandacht en stilte en beoefenen van metta-meditatie

 

www.aandacht.net